fredag, oktober 24, 2008

Ganske bra kjærlighet

Alle mine kyss er virkelige, alle mine kjærtegn er sanne. Alt du har kjent skal jeg være for deg. På hver eneste side vil jeg stå. Du vet hvem du kan komme til, jeg er her for deg. Over alt hvor du går, skal jeg gå sammen med deg.

Hvert eneste kyss er ekte, hvert eneste slag er ekte. Alle du kjente, kan jeg være for deg. Alt du gjør, skal jeg gjøre sammen med deg.

Mitt hvert eneste kyss er sant, mitt hvert eneste kjærtegn er ekte. Alt som du visste om, kan jeg være for deg. Her ved siden av deg skal jeg stå. Du vet hvem du kan snu deg til. Uansett når du vil, skal jeg være her. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet.

Kjære kjærligheten min er dyp, dyp som bunnen på havet. Å kjære kjærligheten min den vil vare så lenge jeg har liv. Å kjære jeg vil ha deg såÅ. Hver eneste gang du har lyst. Hver eneste gang du har lyst. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet.

Kjære vær så snill og kom hjem, jeg vil legge armen omkring deg og si at jeg er så glad jeg fant deg, det er sånn jeg føler det, det er sånn jeg føler det, jeg vil aldri la deg gå. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet. Det er ganske forferdelig kjærlighet. Det er ganske bra kjærlighet.